NA SAMOM ULASKU U LJIG, TIK UZ IBARSKU MAGISTRALU: Evo kako izgleda porodična kuća Jovane Jeremić -ovde je voditeljka odrasla

Region

Jovana Jeremić danas važi za jednu od najpoznatijih voditeljki, a kako često ističe u intervjuima za sve se sama izborila svojim trudom i radom.

Odrasla je u Ljigu, u kojem je završila osnovnu i srednju školu., dok je u Beogradu završila Pravni fakultet.

Jovana potiče iz radničke, vredne i ugostiteljske porodice i nikada nije krila da je odrasla u kafani na Ibarskoj magistrali, gde je imala svakodnevno susrete sa velikim imenima sa javne scene.

Kao što je poznato, Jovanini roditelji bili su godinama ugostitelji, a u Ljigu svi znaju gde je bila njihova kafana, ali i gde se nalazi kuća.

Porodični dom se nalazi iza lokala, a kuća na samom ulasku u Ljig, tik uz Ibarsku magistralu.

Podsetimo, Jovana je bezbroj puta nailazila na mnoge nepravde, kako tokom školovanja, tako i kasnije. Ipak, nikada nije odustajala, pa danas uživa u plodovima svog rada.

– Ništa ne bih promenila. Tamo sam upoznala mnogo javnih ličnosti. Volela sam da provirim, kad mi kažu da je neko poznat došao. Imam mnogo lepih uspomena iz kafane, ne stidim se toga. Znala sam ko šta voli da jede, posmatrala sam ih, a neke i upoznala – rekla je Jovana jednom prilikom.

Takođe, Jovana je tokom školovanja doživela i psihičko nasilje kada se birao đak generacije, o čemu je otvoreno pričala.

– Ja sam tada ispustila telefon i pala sam u nesvest. Kafandžijska ćerka sa Ibarske magistrale ih je pobedila zato što je imala rezultat pričala je Jovana koja je sve morala da učini sama i od nule – istakla je Jovana u emisiji “Glamur specijal”.

blic.rs