Dečko Nataše Bekvalac više nije tajna: Zagrljeni uslikani u centru Novog Sada, sve puca od strasti FOTO

Showbizz

Novi dečko Nataše Bekvalac česta je tema u medijima

Posle tri neuspela braka, Nataša Bekvalac neretko ističe da u emotivni partner koji bude ušetao u njen život mora biti poseban, a takav se čini se i posle pet godina od poslednjeg razvoda nije pojavio. Pevačica uživa sa ćerkama Hanom i Katjom i njihovim kućnim ljubimcima a kroz šalu ističe da im muška figura nije ni potrebna u porodičnom domu.

Nedavno je na Instagramu osvanula fotografija iz mlađih dana Novosadske Barbike sa markantnim muškarcem. Sve što je napisala uz sliku bilo je:

– Pre 21. godinu on i ja – čime je dala do znanja da je veza između nje i ovog mladića bila mnogo važna.

Ipak nije želela da otkriva identitet zgodnog frajera sa slike a ono što je bilo primetno jeste da se Nata gotovo nije uopšte promenila u odnosu na pre 20 godina. Naime, Bekvalčeva je oduvek važila za jednu od najlepših pevačica sa naših prostora, a s razlogom je dobila i nadimak “novosadska Barbika”.

Nata je bila idol mnogim mlađim generacijama a mnoge devojčice želele su da liče na nju. Farbanje kose, šminka i plavi pramenovi bili su pojam za to vreme a čini se, kako i Novosađanke same govore, Nataša i njena sestra Kristina bile su prave trendseterke devedesetih.

ekskluziv.rs