PREMINULA DRŽAVNA PRVAKINJA (18), NACIJA U ŠOKU! Objavila je da ima opaku infekciju: ‘Slomljena srca objavljujemo odlazak našeg sunca’

Crna hronika

Tužne vijesti dolaze nam iz Belgije, a gdje je preminula tamošnja državna prvakinja. Nacija je šokirana, jer je u pitanju 18-godišnjakinja, a koja je umrla, kako pišu pojedini mediji, svega nekoliko dana nakon što je saznala za bolest…

Laura Delave, mlada državna prvakinja u powerliftingu, samo dan prije smrti objavila je na društvenim mrežama da ima opaku infekciju.

“Slomljena srca objavljujem odlazak našeg nacionalnog sunca, naše Laure Delave. Oni koji su joj bili bliski pamtit će njezino dobro raspoloženje, ustrajnost, snagu volje i čudesan karakter”, opraštaju se prijatelji putem društvenih mreža:

Infekcija i prerana smrt
“Znam da bi Laura voljela da vam sve ostane u lijepom sjećanju. Imala je priliku promijeniti naše živote na mnogo načina i hvala joj na tome. Svi te volimo Laura.”

Mlada sportašica tek je prošlog ljeta postala državna prvakinja u svojoj kategoriji s četiri nacionalna rekorda sa 17 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Delava (@igotbigcalves)

Ispod objave brojne su poruke sućuti. Njezin klub Powerlifting Waterloo također je u šoku.

“Želim izraziti svoju iskrenu sućut i želje za hrabrošću cijeloj njegovoj obitelji, u svoje ime i ime kluba. Laura će za nas ostati posebna sportašica, kako po svom potencijalu tako i po svojim simpatijama”, objavio je klub.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Delava (@igotbigcalves)

“Nestala je u fatalna 24 sata”, “Infekcija ju je ubila u samo 24 sata”, pišu belgijski mediji.

Velika tuga u toj zemlji, mladi život je izgubljen…

:Dnevno.hr/P.V.