OGLASIO SE NEMANJA GUDELJ Budući otac ne skida osmeh sa lica, a jedan bitan događaj čeka Anastasiju i njega večeras

Region

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i njen izabranik fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji, a kako “Blic” ekskluzivno saznaje, oni čekaju devojčicu.

Anastasija je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, a ona i njen partner Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji devojčice.

Nemanja se prvi put oglasio od kad se saznalo da je Anastasija u drugom stanju. Naime, on je posetio svog frizera zajedno sa bratom. Primeti se da Nemanja ne skida osmeh sa lica.

Podsećanja radi, Nemanji tim Sevilja večeras od 22 časa igra utakmicu protiv Atletik Bilbaa

Inače, Anastasija se već neko vreme nalazi u Španiji, gde uživa sa svojim dečkom. Oni u Sevilji uveliko pripremaju sobu za ćerku. Nakon odrađenog testa i ultrazvuka saznali su da će sredinom septembra dobiti devojčicu.

Koliko se vole i koliko je ova veza ozbiljna, govori činjenica da će se Nemanja i Anastasija za nekoliko meseci ostvariti u ulozi roditelja.

Ona je veoma aktivna na Instagramu pa tako neretko deli fotografije iz Španije, kako sa utakmica na kojima prati svog dečka, tako i pojedine trenutke iz njihovog privatnog života.

Ceca je takođe nedavno boravila u Sevilji sa svojim unukom malim Željkom Ražnatovićem, a koliko su uživali sa Anastasijom u obilasku grada pokazali su snimcima koje su delili.

U emisiji “Ceca Show” koja se emituje u petak u 22h na Blic televiziji, kanalu 115 MTS, videćete razgovor Anastasije i Cece, kao i prve izjave folk zvezde i Veljka Ražnatovića.

Pored ovih divnih vesti, gledaoci će ekskluzivno gledati i porođaj Bogdane Ražnatović, kao i prve momente i zagrljaj roditelja i baka sa malim Krstanom.

blic.rs