Blejk nosi NAJMODERNIJE FARMERKE SEZONE: Nijedan drugi model nije ovako POPULARAN, košta 3.500 DINARA i može da se kupi i u Srbiji! UDOBAN je kao trenerka, a tako ŠIK

Showbizz

Holivudska glumica Blejk Lajvli pre nekoliko dana zaputila se na žensko druženje u poznati privatni klub Zero Bond u Njujorku u društvu svojih bliskih prijateljica – Tejlor Svift, sestara Hadid i sestara Hajm. Sve su bile obučene moderno i dopadljivo, sa akcentom na nešto ležernije komade garderobe.

Blejk je za ovu priliku odabrala jednostavnu, šik kombinaciju, uskočivši u udobne, trendi farmerke koje je upotpunila crnim, pamučnom topom i kariranim prslukom, te moćnim, lakovanim sandalama sa kaišićima i vrtoglavo visokim potpeticama.

Zanimljivo je da lepa glumica nije izabrala skup model nekog luksuznog brenda, već je ponela farmerke popularnog španskog brenda, dostupnog i u Srbiji i to iz njihove aktuelne kolekcije za proleće 2023. godine.

Reč je o trenutno najpopularnijem modelu pantalona, a to su cargo pantalone koje obavezno krase veliki džepovi sa strane i uglavnom se radi o širokim, nešto opuštenijim krojevima. Cargo pantalone su inspirisane vojničkim uniformama, a kako će obeležiti celu 2023, možemo ih videti u najrazličitijim formama – od satena, svile, kože, lana, čvrstih, pamučnih materijala, poput trenerke… No, bez konkurencije su najpraktičnije i najzastupljenije one od teksasa!

Cena onih koje je Blejk izabrala je vrlo pristupačna – koštaju svega 3.490 dinara, a napravljene su od svetlog teksasa, te imaju izražene džepove ne samo sa bočne strane, već i na zadnjici.

Da li biste vi nosili ovaj model farmerki?

zena.blic.rs