Udala se za vikend, a sada je već kraj: Sanja Stanković priznala da nije u braku

Zanimljivosti

Udaja Sanje Stanković bila je obična šala

Sanja Stanković tokom vikenda iznenadila je sve objavom na Instagramu fotografijama sa svog venčanja, svi su bili čak očarani mladoženjom, ali ispostavilo se da je sve bila varka.

Sanja je odlučila na neobičan način proslavi rođendan, a kako kaže čak nije ni bliska sa dečkom koji je sa njom sekao svadbenu tortu:

Svi ljudi koji su bili tamo su njene zvanice, ja sam pozvala neke svoje prijatelje i da napravimo gužvu. Ja sam njihovo zaštitno lice, to sam zaboravila da kažem. Moje lice i moj lik će biti na njihovoj hacijendi. Poenta je bila da se slikamo i pravimo promo materijal za stranicu.

Taj prostor će da se koristi za proslavu i venčanja. Gostima se svidelo, mi smo snimali, ja sam delila na svom instagramu, popila sam više i izgubila pojam da će to drugačije da izgleda.

Mladoženja je od vlasnikove devojke sin, sve je ostalo u porodici. Nije mi bila namera da bilo koga prevarim. Meni je bio cilj da njima pomognem u otvaranju. Najveći problem je ispao kad me je majka pozvala i sve mi je po spisku, od prvog do poslednjeg kolena.

Zvala je rodbina: „Kako vas nije sramota da nas ne zovete na svadbu?“. Majke je dobila nervni slom. Moje prijateljice, Jelena Batos je počela da plače, a onda mi je poslala komentare. Malo sam bila svesnija šta sam napravila i šta sam učinila, ali lepo smo se proveli – rekla je Sanja, a potom otkrila pravi razlog zašto se odlučila na ovaj korak:

– Ali to nije zbog gledalaca, nego da bih se slikala za stranicu i njima da pomognem u svemu. Htela bih da se zahvalim i da se izvinim ljudima ako sam ih uvredila i slagala. Dobila sam lepe čestitke i komentare, nema šta mi nisu želeli.

Hteli su čak i koverte da šalju, pa sam morala da šaljem ljudima. Nisam mogla da sačekam jer mi neko želi sve najbolje, a ja se nisam udala. Mama je vrištala na telefon, od prvog do poslednjeg kolena, nema šta mi nije rekla – govorila je voditeljka.

Inače, njena bivša devojka Jovana Tomić Matora saznala je u rijalitiju da se Sanja „udala“ i isplakala more suza, nesluteći da je u pitanju šala, ali u tom momentu, čak i voditeljka Ivana Šopić koja joj je saopštila ovu vest, mislila je da se Stankovićeva zaista udala.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM/IVAN VUČIĆEVIĆ