Ostao je sam: Seka Aleksić drhtavim glasom progovorila o poslednjim danima Saše Vidića

Showbizz

uga Seke Aleksić zbog smrti Saše Vidića je ogromna

Seka Aleksić dobitnica je ovogodišnje nagrade muzičke nagrade SEMUS, koja joj je urućena u prostorijama RTS-a u sklopu festivala „Sabor narodne muzike“ gde imala i nastup.

Pevačica je veoma ponosna što je baš ona dobitnica ovogodišnje nagrade i rekla da joj je ovo kao ispunjenje sna, jer je kao mala pratila muzičke programe RTS-a.

– Sigurno me 10 godina niste videli na nekoj dodeli. Ovo mi je stvarno nešto posebno, ja sam uvek volela i da gledam RTS i kad ovde dođem osećam se potpuno drugačije, a sa druge strane takva nagrada od muzičkog udruženja zaista me čini presrećnom – rekla je pevačica.

Pevačica je izgledala spektakularno u plavoj haljini i rukavicama do lakta, te su je mnogi hvalili da izgleda kao prava holivudksa diva.

Seka je nedavno proslavila 42. rođendan u krugu porodice, a sebi ona je rekla da nema paniku od starenja:

– Svi me pitaju za te 42. godine, kako se osećaš. Ja uopšte godine ne brojim i stvarno smatram da je sve do toga kako se čovek oseća koliko god ima godina, ali kad vidim decu koliko rastu shvatim da nisam više klinka, ni devojke, ali osećam se dobro, verujte, meni godine ništa ne znače. Čovek može da bude isto srećan i sa 18 i sa 42 i sa 62 – rekla je Seka, a potom otkrila šta je dobila od supruga Veljka:

– Veljko zna da ja volim cipele, pa sam ih dobila u ponoć. Od dece bižuteriju, Jakov mi je poklonio tu ogrlicu u obliku srcu, dok je Jovan izabrao male minđušice – rekla je Seka.

Pevačicu je ovih dana pogodila smrt prijatelja, kreatora Saše Vidića i kako kaže čula se sa njegovim bliskim članovima porodice:

To je bio šok za mene, Stanislav (Sekin saradnik prim. aut.) i ja smo se baš čuli sa njim pre 10 dana, dogovarali smo neke stajlinge za mene i mnogo mi je teško. To je desilo iznenada, ja sam u kontaktu sa njenim najbližim članom porodice, rođakom koji je u Beogradu. Javio se sa tegobama i eto, stresno je i teško, jer je Saša bio, skoro pa, sam – rekla je Seka pomalo drhtavim glasom okupljenim pripadnicima sedme sile.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ