POSLIJE MAJE I ANĐELE, ZVEZDAN LJUBI NJU: Cijela Bijela Kuća U Potpunom Šoku (FOTO)

Showbizz

POSLIJE MAJE I ANĐELE, ZVEZDAN LJUBI NJU: Cijela Bijela kuća u potpunom šoku (FOTO)

Zvezdan Slavnić je počeo da izigrava pravog Don Žuana. pored bivše žene Ane Ćurčić, on je bio i sa Anđelom Đuričić, a sada je u vezi sa Majom Marinković. Pored njih, oko Zvezdana se ovih dana smotaju i Ana Spasojević, ali i mala Valentina Stanković koja se potrdila da mu izmasira stopala, akko bi mu se dodvorila.

Tu je i Miljana Popović koja svaku žurku igra samo za njegove oči. Ipak, mnogi nagađaju da će Zvezdanova sledeća “žrtva” da bude Milica Veselinović, koja je poznata po tome da je takođe promijenila dosta partnera u 6. sezoni Zadruge.

Ovu teoriju je prvi podijelio prije neki dan Osman Karić, samoproklamovani doktor rijalitija koji je do sad više puta dobro predvidio kako će se stvari dalje odvijati u najgledanijem rijalitu Da je bio u pravu, pokazuje i novi snimak koji je osvanuo na jednoj Instagram stanici.

Na snimku se vidi kako Milici prilazi Zvezdanu s leđa i ljubi je po vratu. Sada je već izvjesnije da se Zvezdan nameračio da sljedeću u krevet odvede Mensurovu bivšu djevojku.

Detaljnije pogledajte u videu:

balasevizam.novi.ba