ŽELELA SAM DA SAČUVAM INTIMU: Indira Radić Nikad Iskrenija, Otkrila Zašto Se Povukla Sa Scene I Šta Će Biti Sa Novim Albumom!

Showbizz

ŽELELA SAM DA SAČUVAM INTIMU: Indira Radić nikad iskrenija, otkrila zašto se povukla sa scene i šta će biti sa novim albumom!

Indira Radić dugo nije bila prisutna u javnosti. Sada je odlučila da se vrati na medijsku scenu i otkrila je razlog svog povlačenja. Istakla je da je želela da sačuva svoju intimu, u čemu ju je sprečavala karijera pevačice.

– Smatram da sam dovoljno rekla za sve godine, toliko sam bila na sceni i poželela sam da sve što imam da kažem, kažem na društvenim mrežama, toga ne manjka. Jako je lako sačuvati intimu, sve je do ličnosti. Svi čuvamo stvari za sebe i to je samo obostrano razumevanje – priča Indira.

Dodala je koliko ceni staru muziku, ali naglašava da treba pratiti trendove u toj sferi.

– Srećna sam što sam rođena kada je muzika bila puna života i emocija, odnos među ljudima je bio lepši i zdraviji. Poštujem novo vreme i treba ići u korak sa trendovima, ali ne po svaku cenu, da ja menjam stil nikako – govori pevačica.

Naglasila je da radi na novim pesmama, koje verovatno možemo uskoro očekivati.

– Radim intezivno na novom albumu, želim da prati sve što sam do sada radila u karijeri. Dok to ne budem uradila, neću ga pustiti u etar.

Kurir.rs/Blic