KAMERE NA POROĐAJU BOGDANE RAŽNATOVIĆ Zabeleženi intimni trenuci, Ceca poručuje: “Mogu da poletim”

Region

U novoj, 31. epizodi, dokumentarno-igranog show programa “Ceca show”, koji se emituje ovog petka od 21:45 časa na Mts kanalu 115 Blic TV-a, imaćete priliku da zavirite u najnovija dešavanja u porodici Ražnatović, te videti kako je izgledao porođaj Bogdane Ražnatović.

Od trenutka kada je Bogdana otišla u privatno porodilište, kamere su sve vreme pratile članove najpoznatije porodice na Balkanu, te će gledaoci imati prilike da vide šta sve sve dešavalo u bolnici, kako je protekao porođaj, ali i kako je izgledalo slavlje u velelepnoj vili u ulici Ljutice Bogdana broj 3.

Bogdana i Veljko Ražnatović 17. aprila, na drugi dan Uskrsa, dobili su drugog sina kojem su dali ime Krstan. Ražnatovićeva se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a po izlasku iz porodilišta, svojom figurom je sve zasenila.

U novoj epizodi serijala “Ceca show”, kamera Blic televizije imala je prilike da ekskluzivno zaviri u salu gde se Bogdana Ražnatović porodila, a u petak od 21:50 časova, imaćete prilike da pogledate šta smo sve zabeležili.

– Skoro 4.200 g, 54 cm dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se – rekla je Ceca.

blic.rs