Udala se Tamara Milutinović u tajnosti na dan rođendana: Pevačica zablistala u raskošnoj venčanici FOTO

Showbizz

Udala se Tamara Milutinović, isplivale prve slike sa venčanja

Za Tamaru Milutinović 2023. biće najlepša godina u životu. Naime, u februaru na rođendan njenog izabranika fudbalera Darka Jevtića dobila je dijamantski prsten, a nedugo nakon toga saznali su da će se uskoro ostvariti u ulogama roditelja.

Iako su gala svadbu zakazali za 2024. godinu, pevačica i fudbaler poželeli su da na intimnoj proslavi izgovore sudbonosno „da“ na salašu Nataše Bekvalac, i to pre nego što beba stigne na svet. To se danas i dogodilo. Udala se Tamara Milutinović napravivši građansko venčanje daleko od očiju javnosti i to baš na njen rođendan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic)

Trudna pevačica je zablistala u raskošnoj venčanici, a prve fotografije su isplivale na mrežama, među gostima bila je i Andreana Čekić. Tamara je nedavno govorila na temu svadbe i prinove koja ih očekuje:

– Zakazali smo samo opštinsko venčanje u krugu naše porodice, neću nositi venčanicu, samo neku belu haljinu. Kad budem imala više informacija, tada ću sve otkriti, još ne znam tačno kada će biti. Dogovorili smo se da obavimo opštinsko venčanje, jer ne treba da se čeka duže od godinu dana. Planiramo svadbu, ali još nisam sigurna kada će biti, možda maj, jun sledeće godine – rekla je nedavno pevačica za Kurir i dodala:

– Ja se iskreno nadam da jeste, to sad u današnje vreme i ne može da se garantuje, ali da smo se našli, našli smo se. Da će nekada doći do kraha, ja iskreno ne verujem, a ne veruje ni on jer ne bismo se ni uzimali da mislimo tako. Želimo veliku porodicu i mislim da ćemo zajedno prevazići svaki težak korak – istakla je pevačica, koja će kroz nekoliko meseci postati majka.

IZVOR: Ekskluziv