ZAPROŠENA STANIJA DOBROJEVIĆ: Isplivao DOKAZ O Vjeridbi, Udaje Se Za Asmina?! ŠOK! (FOTO)

Showbizz

ZAPROŠENA STANIJA DOBROJEVIĆ: Isplivao DOKAZ o vjeridbi, udaje se za Asmina?! ŠOK! (FOTO)

Starleta pokazala ogroman dijamantski prsten!

Poslednja fotografija koju je starleta Stanija Dobrojević objavila na društvenim mrežama izazvala je pravu pometnju među njenim pratiocima. Na slici se jasno vidi dijamantski prsten na ženskoj ruci, što je odmah podstaklo spekulacije o mogućoj veridbi. Komentari korisnika Fejsbuka samo su dodatno podgrejali ove glasine, a mnogi su se zapitali da li je bivšoj rijaliti učesnici ponovo “pala” veridba.

Uskoro lepa vest u ovom moru nemorala – piše na spornoj fotografiji.

Iako je javnost upoznata sa vezom Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, bivšeg partnera Aneli Ahmić, ova poslednja fotografija i dalje ostavlja mnoga pitanja bez odgovora. Stanija je javno isticala da je i dalje u dobrim odnosima sa Asminom, ali da li su njih dvoje ponovo zajedno i da li je moguća veridba ostaje da se vidi.

Nakon što je slika sa prstenom postala viralna, korisnici društvenih mreža su se masovno oglasili. Komentari poput “Nek je srećno Stanija, neka je sa srećom, nek im Bog da sreće” samo su deo reakcija koje su se mogle pročitati. S obzirom na to da se Stanija još uvek nije oglasila povodom ovih spekulacija, javnost nestrpljivo iščekuje njen komentar.

Nakon suočavanje Stanije i Aneli, oglasio se i…

Ova nova situacija izazvala je veliku pažnju javnosti i ostavlja mnoštvo otvorenih pitanja. Da li je Stanija zaista verena, da li je njen odnos sa Asminom Durdžićem ponovo ljubavne prirode, i da li će se starleta oglasiti povodom ovih glasina, ostaje da se vidi. Sve u svemu, ova zagonetna situacija i dalje intrigira javnost i ostavlja prostora za nagađanja.

republika.rs