Taman se skućili, a već odlaze: Evo gde se sele Jelena i Sloba Radanović

Region

Porodica Slobe Radanovića se seli na novu adresu

Sloba Radanović rešio je da svoju porodicu sldeće godine preseli na Avalu i to u vilu od pola miliona evra.

Radanović je već u pregovorima oko kupovine placa na kome će se naći kuća od preko pet stotina kvadrata sa bazenom u zatvorenom i na otvorenom. Sloba je rešio da nakon što je dobio sina sa Jelenom, svoju porodicu proširi.

Kako sa njima žive Jelenini sinovi iz prvog braka, Sloba želi da svi imaju svoj komfor i zbog toga je rešio da se iz kuće u Višnjičkoj Banji, koja je velika preseli na Avalu. Em će imati privatnost, em će imati i puno prostora za sve kako bi živeli zajedno i kada sva deca odrastu.

Sloba želi veliku porodicu i sigurno je da se neće zaustaviti na jednom detetu, njegovi prijatelji kažu da je on spreman čak da sa Jelenom ima i preko troje dece jer je jako privržen porodici i zato što je odličan otac. Sloba je i Jeleninim sinovima faktički kao otac koji o njima brine u svakom trenutku.

Ovu kuću, ukoliko bude kupio plac, počeće da gradi u toku od nekoliko nedelja, a ona će biti gotova i spremna za useljenje sledeće godine.

On inače ima nameru da kuća koju pravi osim bazena ima i teren za košarku i tenis. Sloba odlično zarađuje i svoj novac je pametno ulagao oduvek.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ