MATEJ JE SA NJIM PRIČAO PRE NEGO ŠTO JE NESTAO: Ova osoba nije ni slutila da poslednja razgovara sa mladićem kog traži ceo region!

Region

MATEJ JE SA NJIM PRIČAO PRE NEGO ŠTO JE NESTAO: Ova osoba nije ni slutila da poslednja razgovara sa mladićem kog traži ceo region!

MUP Srbije juče se oglasio u vezi nestanka Mateja Periša (27) iz Splita, kom se svaki trag gubi u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, i kako je objasnio inspektor Matej je po izlasku iz kluba “Gotik” u Beton hali imao kontakt samo sa jednom osobom!

Kako su naveli, on je kratko razgovarao sa taksistom, koga je zaustavio u Karađorđevoj ulici.

Taksista je imao zakazanu vožnju i zbog toga nije primio Mateja. Pre i posle njega nema kretanja lica ni vozila koja bi dovela do bilo kakve indicije da se radi o bilo čemu nasilnom što se tiče Matejevog kretanja. Takođe, Matej nije uočen ni u jednom drugom delu grada sem ovde i nije uočen ni njegov povratak na trasi kretanja – rekao je inspektor MUP pa nastavio:

– Ustanovili smo da pre njega i posle njega nema nikoga ko bi ga jurio! Nema interakciju s drugim licima, osim s taksistom u čiji taksi je pokušavao da uđe. I to je jedina interakcija s nekim na njegovoj trasi kretanja.

Podsetimo, od kad su u javnost pušteni video-snimci koji prikazuju kako Matej pokušava da zaustavi taksi vozilo ispod Brankovovg mosta, na uglu Karađorđeve i Crnogorske ulice, komentari na mrežama su razni, od toga “zašto ga nije povezao, sad bi bio živ” do toga “zašto bi taksista primio čoveka u kratkim rukavima u decembru”.

Inspektor MUP Srbije, koji je prezentovao rekonstrukciju mladićevog kretanja neposredno pre nestanka objasnio je iz kog razloga taksista nije povezao Mateja i tako zaustavio spekulacije

Podsetimo, prijatelji Splićanina prijavili su njegov nestanak 31. decembra u 18 sati, a prema njihovim rečima oni su videli da ga nema oko 02.30 sati. Mladići iz Splita došli su u Srbiju kako bi proveli novogodišnje praznike. Kritičnog dana su kombijem iz Zagreba stigli u Beograd, gde su se smestili u apartman na Dorćolu, koji je upravo Mateja rezervisao na svoje ime.

pink.rs