Svašta sam od nje doživela: Goca Tržan otkrila kako joj je Maja Nikolić zagorčala život

Showbizz

Netrpeljivost Goce Tržan i Maje Nikolić traje godinama

Pevačica Goca Tržan otvorila je dušu i rekla šta zaista misli o koleginici. Iako se godinama priča o njihovoj netrpeljivosti i svađi, Goca tvrdi da animozitet ne postoji, bar sa njene strane, jer se njih dve nikada nisu ni družile.

– Da bi nekoga mrzeo, moraš da ga voliš jer to su dve emocije na istom kanapu, samo zavisi za koji deo kanapa se uhvatiš – rekla je Goca

Pevačica je ipak priznala da je imala problema sa Nikolićevom, koji su uglavnom dolazili s njene strane:

– Nemam razloga nikoga da mrzim. Mislim, vidi, u slučaju konkretno Maje Nikolić, mi smo videli već sva njena ludila i to, ja sam svašta nešto od nje doživela i to ničim izazvano, mislim nikad ženu u lošem kontekstu u usta nisam uzela – rekla je Goca, a navode da njihov problem datira od „Pinkovih zvezda“ dodaje:

– Kakvi, ja nemam veze sa Pinkovim zvezdama, nit sam bila tamo nit sam u tome učestvovala, ja sam učestvovala u jednoj divnoj maloj emisiji koja se zvala Pinkove zvezdice, i tu sam u tome uživala… Ne znam zašto bih ja bilo koga…. Ma uopšte nisam iz tog filma, ja ne pratim, niti znam ko šta priča, niti gledam, nisam čak ni sebe gledala u tim emisijama, kamoli nekog drugog znaš kolko me boli uvo šta priča, šta radi ne Maja Nikolić nego bilo ko na ovom svetu – završila je pevačica.

IZVOR: SCANDAL

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ