Marija presekla, Miljanu zbog Zole čeka pakao: “Dete nećeš ni pipnuti, zlo si nam nanela!”

Showbizz

S obzirom na to da Miljana navodno planira da ode kod Zole van Srbije, Marija, prema priči izvora, ćerki neće dozvoliti da vodi i dete

Iako je po ponovnoj diskvalifikaciji objavila snimke sa sinom Željkom, Miljani Kulić majka Marija navodno planira da ograniči viđanje sa njim, a sve zbog Lazara Čolića Zole sa kojim je ponovo u nekom intimnom odnosu.

S obzirom na to da Miljana navodno planira da ode kod Zole van Srbije, Marija, prema priči izvora, ćerki neće dozvoliti da vodi i dete.

– Marija se ne odvaja od unuka Željka. Tako je bilo dok je bila u “Eliti”, a sad, pošto je Miljana došla u Niš, oboje ih drži na oku. Rekla je ćerki: “Dete da nisi pomislila da vodiš negde! Nećeš ga ni pipnuti, gde god otišla on ostaje sa mnom ovde u kući! Neću raspravu, ionako si nam zlo nanela svojim ponašanjem” – priča navodno izvor blizak Kulićima za Republiku.

– Marija je još pre incidenta zbog kojeg je Miljana izbačena videla da je ona van sebe i da je samo pitanje vremena kada će nekoga da udari. Komšije dolaze svaki dan u kuću i ona im se tako jada. Stalno priča: “Miljana će da me otera u grob! Ne znam više kako da joj pomognem! Otišla je kod Zole, a svi znamo kakvi su u kombinaciji. To je strašno! Opet će da je navuče na ko zna šta! Pitanje je vremena kada će da se spetljaju i da ponovo krenu da se kockaju! Oni su najgori u kombinaciji, to su propalice” – žalila se Marija, tvrdi izvor.

(Telegraf.rs)