Dvoje tinejdžera poginulo u stravičnoj nesreći, treći se bori za život: Sudarili se sa automobilom u kojem je bila majka sa dvoje dece

Region

Dva tinejdžera su poginula, a treći se bori za život nakon saobraćajne nesreće u Vorvikširu.

Službe hitne pomoći su došle juče na lice mesta nakon što je došlo do sudara dva vozila na B4035 kod Šipstona.

16-godišnja devojka i 17-godišnji mladić prebačeni su u bolnicu gde su nažalost umrli.

Njihovi najbliži rođaci su obavešteni i podršku im pružaju specijalno obučeni policajci, saopštila je policija Vorvikšira.

Šesnaestogodišnji dečak u istom automobilu – Ford Fiesta – takođe je prebačen u bolnicu, gde je i dalje u životnoj opasnosti.

Četvrti putnik Fieste, 17-godišnji dečak, posle operacije je u stabilnom stanju.

Žena i dvoje dece, koji su putovali u fijatu 500 su zadobili teške povrede i nalaze se u stabilnom stanju u bolnici.

Inspektor Majkl Hantli, iz Jedinice za istragu ozbiljnih sudara u Vorvikširskoj policiji, rekao je: „Ovo je tragičan incident u koji je uključeno nekoliko mladih ljudi, a naše misli idu na porodice i prijatelje onih koji su izgubili živote, na one koji su povređeni, i lokalnoj zajednici koja je pogođena ovim incidentom.

„Specijalno obučeni oficiri za vezu sa porodicom trenutno pružaju podršku uključenim porodicama i molimo da se poštuje privatnost onih koji su uključeni. Specijalni službenici sprovode detaljnu istragu kako bi se utvrdile okolnosti sudara, a mi radimo sa našim partnerskim agencijama i lokalnim vlastima. Zamolili bismo sve koji još uvek nisu razgovarali sa nama da nam se jave, posebno ako putujete u tu oblast i možda imate bilo kakve informacije ili snimke kamere“, navodi se.

nova.rs