Sanja Vučić baš nema sreće: I ovaj dečko ode u Zadrugu

Showbizz

Dečko Sanje Vučić hoće u rijaliti

Sanja Vučić baš nema sreće sa svojim izabranicima. I Nenad Cicmil želi da postane javna ličnost iako je Sanja uverena da od toga nema ništa, ekskluzivno saznaje SCANDAL!

Najme, on se već pojavio u spotu Ljupke Stević gde je statirao u majici sa likom Snoop Dogg-a. Tada ge je Ljupka koje je u to vreme bila sa generalom policije hvalila da je jako sladak i da je ponosna što ga je odabrala. Iste godine kada je glumio u spotu pokušao je da uđe i u rijaliti Zadruga tada je došao do kastinga, ali nije prošao. To je za njega bilo veliko razočaranje pa se povukao do prve sledeće prilike…

Sada kada je dečko Sanje Vučić, šansa za prolazak u Zadrugu mu je otvorena kao i vrata velikog imanja u Šimanovcima. Sanja bi doživela potpuni poraz kada bi joj i ovaj dečko ušao u rijaliti program. Ona prosto ne želi da veruje da Cicmil ima afiniteta prema tome da postane javna ličnost. Međutim, neki snimci koji su se u medijima pojavljivali, aludirali su na to da je baš on dogovarao i dojavljivao gde se njih dvoje nalaze, kako bi bili uslikani i usnimljeni jer se njemu to jako dopada da bude javna ličnost i da se pokazuje.

U suprotnom, on se ne bi pojavljivao ni na jednom javnom događaju jer postoje momci drugih pevačica koji se zapravo nikada u javnosti ni ne pojavljuju niti to žele.

Međutim, Cicmil je druga priča, on to izgleda da puno voli. On se svojevremeno trudio da se pojavi u bilo kom spotu pa je kopao i rukama i nogama ne bi li dobio neki angažman. Ljudi koji su mu tada pomagali da se probije kažu da nije tražio ni honorar već samo da se slika i da postane bar malo poznat. Prema svemu ovome, možemo samo da zaključimo da Sanja baš i nema neke sreće sa momcima, pošto je njen prvi dečko Nikola završio u rijalitiju Zadruga, što je nju potpuno porazilo jer nije mogla da veruje da on želi pažnju javnosti.

Drugi dečko Nemanja Gudelj završio je u novinama i tada se prvi put čulo za njega bar što se estradnih dešavanja tiče u onom trenutku kada se pročulo da je on njen dečko Sanja nikada nije htela da prizna tu vezu, jer se neslavno završila pošto je fudbaler ušao u vezu sa Anastasijom Ražnatović. Sama Sanja nikada nije bila gošća tabloidnih strana svojom krivicom i svojim skandalima. I danas iako puno zarađuje živi skromno i bez medijske pompe osim ako je ne napravi njen dečko. Inače ono što možemo sa sigurnošću da kažemo to je da Sanja nije promiskuitetna devojka da je jedan od najboljih vokala u Srbiji koji se ikada pojavio i da nam je zaista prosto žao što ona bez ikakvih repova takve vrste iza sebe zaista nema sreće da pronađe normalnog momka kome će ona biti centar sveta, a ne koji će sam sebi da bude centar sveta sa željom da postane poznat.

IZVOR: SCANDAL

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ