‘TRAŽILA JE DA ME UPOZNA’ Nakon Nenadovih optužbi da je Tara imala se*s sa Nikolom, on se oglasio i otkrio SVE DETALJE odnosa sa Simovom!

Showbizz

Od ulaska Nenada Aleksića Ša u Belu kuću, svakodnevno se vodi tema o njegovom turbulentom odnosu sa Tarom Simov. Naime, njihova veza je ostala upamćena kao burna sa velikim brojem sukoba.

Tara Nenada svakodnevno predstavlja kao psihopatu, dok on sve vreme govori kao je ona njega varala, pa je čak pomenuo da je Tara imala se*s sa Nikolom Keljanovićem, momkom koji je poznat po brojim skupocenim automobilima koje vozi i koje kači na svom Instagram profilu.

Nikola se oglasio znaš portal i otkrio da li je imao nešto sa Simovom.

Mene i Taru je upoznala zajednička drugarica u jednom klubu. Tara je tražila de me upozna i to se desilo. Nas dvoje smo se videli samo to veče i ona me je nakon toga zapratila na Instagramu – kaže Nikola pa otkrio da li je bilo nešto između njih dvoje:
Ona i ja nismo imali ništa, samo smo se upoznali i blejali u istom društvu to veče, ja ne znam ni Ša, i nije mi jasno što su me uopšte pominjali – zaključuje Nikola zbunjeno za Pink.rs. pink.rs