(VIDEO) VELIKA SUMA NOVCA JE U PITANJU Ceca ne žali pare za snajku Bogdanu i unuka Krstana, evo koliko je KOŠTAO POROĐAJ

Region

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, proodila se pre dva dana i na svet je donela sina kom su dali ime Krstan. Ceca Ražnatović je navodno za snajkin porođaj dala 450.000 dinara.

– Ceca je rekla da za njenu snajku sve mora da bude savršeno. Tako je izabrala privatnu kliniku u kojoj porođaj košta 450.000 dinara. U to su uključeni troškovi porođaja i dani koliko će beba i Bogdana ostati u bolnici – otkriva izvor.

Porođaj su obavili Prof dr Aleksandar Ljubic, specijalista ginekologije i akuserstva ispred bolnice Biocell hospital i Prof. dr sci. med Milenko Proročić.

Ovaj značajan dan za porodicu Ražnatović, od odlaska Bogdane u bolnicu pa zaključno sa samom proslavom i dešavanjima između, moći ćete da vidite u emisiji “Ceca i deca”, koja se emituje svakog petka na Blic televiziji od 22.00 časa.

Na proslavi su atmosferu do usijanja doveli pevač Joca Stefanović i Aleksandra Bursać, a ponosni tata Veljko je bio najveseliji. Njemu su u više navrata cepali majicu, pa je morao d aih menja non-stop, a posebno ga je pogodila pesma “Rađaj sinove”, pa se tada udarao po grudima, veselio i pevao na sav glas.

Ponosna Ceca Ražnatović nije krila sreću i uzbuđenje zbog dolaska još jednog unuka, pa je za medije otkrila da bi volela da dobije unuku.

– Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala. Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje.

Ovaj značajan dan za porodicu Ražnatović, od odlaska Bogdane u bolnicu pa zaključno sa samom proslavom i dešavanjima između, moći ćete da pogledate u emisiji “Ceca i deca”, koja se emituje petkom u 22 h.

A kako je Ceca izgledala na svojoj maturi pogledajte na linku.

Informer)