Tik pred porođaj: Anđelkin dečko uhvaćen kako se ljubi sa zgodnom plavušom u parku

Showbizz

Fotografija Anđelkinog dečka napravila haos na mrežama

Krajem prethodne godine poput praska odjeknula je vest da je Anđelka Prpić u blagoslovenom stanju. I ne bi ta vest bila šokantna, da nije u pitanju njen nesuđeni kum i veoma blizak prijatelj bivšeg muža Darija, upravo otac tog deteta.

Iako se lepa glumica ovim povodom nije oglašavala i nije želela da detaljiše o privatnom životu niti da se pravda kako se dogodila ljubav sa bliskim prijateljem, oni ljubav nisu želeli da skrivaju pa su počeli zajedno da posećuju beogradske manifestacije.

Prvi put oni su se zajedno pojavili na događaju koji je organizovala voditeljka Marija Kilibarda i tu je svima bilo jasno koliko su emocije među njima jake, međutim sada je osvanula fotografija Anđelkinog dečka koja je pokrenula lavinu komentara.

Naime, na njoj Marko ljubi zgodnu plavuši a najvatreniji Prpićkini fanovi zabrinuli su se da li je u njihovoj ljubavi sve u najboljem redu. I jeste, upravo Anđa koja broji sitno do porođaja bila je ta zgodna plavuša sa slike. Budući da je glumica veoma aktivna trudnica, ona svaki trenutak koristi da uživa u šetnji, a prilikom ove, u kojoj joj je društvo pravio Žugić, emocije su proradile, pa su pali i strasni zagrljaji koje je vešto oko fotoreportera zabeležilo.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević