Skandal Na Svadbi Gdje Se Okupila Cijela Srpska Estrada: Pjevačicin Muž Nasrnuo Nožem Na Njenog Menadžera, Niko Ne Smije Da Pisne O Tome

Showbizz

Skandal na svadbi gdje se okupila cijela srpska estrada: Pjevačicin muž nasrnuo nožem na njenog menadžera, niko ne smije da pisne o tome

Prije nekoliko mjeseci izbio je neviđeni skandal na svadbi kod sina proslavljenog pjevača, a zbog poznate pjevačice svi pokušavaju da zataškaju šta se tada desilo i tome ne žele javno da pričaju. Međutim kako priča izvor sa lica mjesta, suprug poznate pjevačice je potegao nož na njenog menadžera i to pred punom salom.

Naime, kako se cijela estrada okupila u jednom poznatom beogradskom hotelu svi su bili svjedoci neviđene drame između pjevačicinog supruga i njenog menadžera. Ta svadba je bila u maju, ali i danas se prepričava po nekim krugovima kakav skandal se desio.

Kako je bilo puno poznatih, ta pjevačica i njen suprug seli su sa ostalim kolegama, a onda je za njihov sto došao njen menadžer sa još jednim poznatim estradnim menadžerom. U početku je sve bilo ok, ali kako se popila koja čaša više, svi su se opustili.

U jednom trenutku pjevačica je igrala sa koleginicom i njen menadžer je stajao pored nje. Pjevačicin suprug je samo posmatrao situaciju i rekao je ženi da sjedne, što je nju iznerviralo i odbrusila mu je pred svima da se nosi.

U sve se umiješao i menadžer rekavši im da se smire, ali onda je tek izbio haos. Pjevačicin suprug je potegao nož na njenog menadžera i svi su skočili da ih razdvajaju – ispričao je izvor. Nakon drame pjevačicinog supruga su izveli napolje, a ona je ostala sa menadžerom na svadbi.

Starije koleginice koje su bile za stolom su joj rekle da se smiri i da sve iskulira, a ona je za skandal oskrbila muža i rekla da joj on često bez potrebe pravi ljubomorne scene i da neće to da trpi. Domaćin je zamolio bliske ljude da se o ovome ne priča, pošto koleginicu obožava i ne želi da se kroz medije provlači ovaka bruka sa njegovog veselja.

 Telegraf.rs