Sa Grašom se nije dalo: Danijela Martinović zanemela zbog sreće koja joj se dogodila sa novim dečkom

Region

Nova ljubav Danijele Martinović unela je najveću radost u njen život

Danijela Martinović i njen kolega Petar Grašo bili su dve i po decenije u ljubavi i harmoničnom odnosu koji je prekinut preko noći. Mnogi nisu verovali u novinske natpise da se poplarni par razišao posle toliko godina, međutim kada je poput bombe odjeknula vest da je Grašo u vezi sa Hanom Huljić, sve je bilo jasno kao dan.

Nedugo po raskidu, Petar je uplovio u emotivnu vezu sa ćerkom najbližeg saradnika a u julu prošle godine dobili su ćerkicu Albu. Međutim, o lepoj plavoj pevačici dugo nije bilo ništa poznato. Spekulisalo se da ju je rastanak od Graše dotukao te da se povukla u svoja četiri zida, ali istina je bila drugačija.

Naime, nova ljubav Danijele Martinović takođe se desila nedugo nakon raskida sa kolegom. Ona je uplovila u romansu sa policijskim inspektorom, Josipom Plavićem koji joj je vratio osmeh na lice.

Hemija između njih javila se pre godinu dana kada je Danijela podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta a čini se da je Josip sve što je pevačica oduvek priželjkivala. Ljubav sa kriminalističkim inspektorom začeta je od prvog pogleda i čini se da je veza među njim a izuzetno jaka…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi. Kada smo se upoznali, provodili smo puno vremena u razgovoru i polako smo počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, čak i poneke snove – rekla je Martinovićeva nedavno za Gloriju.hr.

Da sve ide u pravom smeru, te da je Danijela srećna i ispunjena govori i njena nova izjava u kojoj je prvi put progovorila na temu ljubavi sa zgodnim inspektorom:

– Josip i ja smo više od lepog para. Ali po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno srećna. Josip je moja luka – rekla je pevačica za 24sata.hr.

ekskluziv.rs