Milica Pavlović posjetila starački dom u kojem je boravila njena baka, sa penzionerima oplela kolo!

Region

Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović posjetila je na drugi dan Uskrsa “Dom penzinera” na Bežanijskoj kosi, kako bi se družila sa korisnicima doma i uljepšala im praznične dane.

Milici je, inače, ovaj dom za stara lice veoma dobro poznat jer je u njemu u jednom periodu života boravila i njena baka Rada, zbog čega je između ostalog i prihvatila poziv direktora ustanove i uljepšala praznike starijim licima koji trenutno borave u njemu, piše Telegraf.rs.

Pjevačicu su sa velikim oduševljenjem dočekali korisnici “Doma penzionera”i pozdravili je velikim aplauzom.

Milica je sa direktorom doma za starija lica pozdravila prisutne, a nakon divnih i toplih riječi koje im je uputila, jer je, kako je istakla, veoma vezana za ovaj dom čija je korisnica bila i njena pokojna baka, penzionerima na na njihovu inicijativu zapjevala svoj najveći hit sa prethodnog albuma, “Provjereno” i to akapela.

Ona je zatim popričala sa penzionerima, a pojedini su se sjetili da je i njena baka boravila u istom, što je Milicu umalo dovelo do suza.

Ubrzo je pjevačica i povela kolo sa korisnicima doma, i to uz haromoniku, a na kraju predivnog popodneva koje je provela sa njima, Pavlovićeva je sa pojedinicima odmjerila snage i u kucanju uskršnjih jaja.

Telegraf.rs