Uskrs u domu poznatih kao iz bajke, ne zna se čija je trpeza lepša FOTO

Showbizz

Uskrs u domu poznatih uvek je veličanstven

Danas je najradosniji dan u godini za sve hrišćane koji vaskrsenje Hristovo slave po julijanskom kalendaru. A, kako se proslavlja Uskrs u domu poznatih ličnosti, možemo da vidimo na njihovim Instagram profilima.

Seka Aleksić je poznata kao neko ko obožava praznike, a svaki put se potrudi da u skladu sa praznikom koji proslavlja bude dekorisan i njen dom u Staroj Pazovi. Međutim, ovog Uskrsa, Seka je nadmašila samu sebe.

Pored prebogate praznične trpeze, pevačica i njen suprug Veljko, pobrinuli su se da njihovi dečaci, ali i familija koju su ugostili, uživaju u prelepo dekorisanom ambijentu. Seka je bila naročito srećna jer je ove godine farbala jaja od koka koje drži u dvorištu.

Kako izgleda Uskrs u domu poznatih ličnosti pokazala nam je i porodica Ražnatović, koja velike hrišćanske praznike dočekuje u Hramu Svetog Save, čiji je starešina Cecin dugogodišnji duhovnik. Posle toga Ražnatovići nastavljaju slavlje u vili u Ljutice Bogdana, gde se njihova mnogobrojna porodica okuplja uz bogatu trpezu za koju se uvek pobrine pevačicina sestra Lidija

Ove godine porodica Ražnatović je naročito srećna, jer bi za dva dana na svet trebalo da stigne Krstan, Veljkov drugi sin. Međutim, sreću im kvari jedino to što ove godine Anastasija nije sa njima, zbog toga što u Sevilji čeka španske papire, pa ne može da izađe iz zemlje. A ova činjenica je naročito teško pala Ceci, koja je navikla da je tokom praznika porodica na okupu.

I dok Ražnatovići proslavljaju u Beogradu, Tasa se pobrinula da u Sevilji proslavi Uskrs onako kako to običaji nalažu.

ekskluziv.rs