Nikad bolje nije izgledala: Dijeta Milice Todorović je vrlo efikasna, uz ovaj jelovnik nećete ostati gladni

Showbizz

Dijeta Milice Todorović čini čuda

Milica Todorović oduvek je plenila svojim šarmom i harizmom, ali i svojom zanosnom figurom. Međutim, ona je za kratak vremenski period nabacila desetak kilograma viška, što se na njoj i te kako videlo.

Naime, lepa pevačica je, svojom upornošću i željom da dovede svoju liniju do savršenstva, uspela da za tri meseca skine 15 kilograma. Vredno je trenirala, ali je i vodila računa šta jede za doručak, ručak i večeru. Izbacila je omiljene grickalice i strogo je pazila šta pije, a na čemu se bazira dijeta Milice Todorović, otkrila nam je u jednom intervjuu:

17, June, 2018, Belgrade – Birthday celebration of Serbian singer Svetlana Ceca Raznatovic. Milica Todorovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
17, jun, 2018, Beograd – Proslava rodjendana srpske pevacice Svetlane Cece Raznatovic. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Pa, to je proteinska ishrana. Ne jedete ugljene hidrate uopšte. Bitno je i da pijete dosta tečnosti, dosta vode, zeleni čaj, litar na dan. Možete i ceđenu pomorandžu, na primer, pola pomorandže u litar vode. Možete čaj od rastavića, koprive, razne neke diuretike – kaže Milica i otkriva kako izgleda njen jelovnik:

17, January, 2023, Belgrade – Filming of the TV Show Ami G Show on Pink TV in Simanovci. Milica Todorovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
17, januar, 2023, Beograd – Snimanje tv emisije Ami G Show na televiziji Pink u Simanovcima. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Za doručak, na primer, pahuljice prelijete vrelom vodom i naseckate voće. 400 grama porcija. Razmak između obroka je tri i po do četiri sata. Naravno za svaku osobu je drugačije, individualno je. Neko jede manju gramažu, neko veću. Ja sam jela 400 grama. I to stvarno bude dosta vi se najedete od toga. Zapravo je fora da imate četiri pet obroka na dan i da non stop unosite hranu u organizam da bi se on navikao da troši. Da kaže, aha opet si mi dala hranu, sad moram da trošim.

Za ručak sam jela meso i salatu. Možete crveno meso, belo meso. Možete da jedete i dosta kuvanih jela, recimo, grašak bez zaprške, musaku sa tikvicama.

Večera može biti cezar salata koju sami napravite. Na primer, dve kašilke senfa, piletina, zelena salata, čeri paradajz i sok od limuna – otkrila je pevačica vidno zadovoljna rezultatima.

IZVOR: Svet

SLIKE: ATA images, Ivan Vučićević