“REKAO BI: ĆALE, NIJE TO ZA TEBE” O ljubavi Dejane i Borisa pričao je ceo grad, a onda su otišli zajedno u smrt, očeve reči kidaju dušu: Ne zameri, samo želim da te SAČUVAM OD ZABORAVA

Region

Dejana Neralić (17) i njen momak Boris Majorski (18) poginuli su u oktobru u jezivoj saobraćajnoj nesreći kod Beške. Vladimir, otac nastradalog mladića je podelio potresne reči povodom šest meseci od tragedije, u kojoj je izgubio sina.

– Draga moja deco, prolazi tužnih šest meseci kako niste sa nama. Život nam je stao onog trenutka kada ste otputovali u večnost srećni i zaljubljeni. Nama ostaje da se izborimo za pravdu, koja vam pripada i nakon toga da strpljivo čekamo trenutak zajedničkog zagrljaja jednog lepog sunčanog dana, tamo negde iza duge u vašem kraljevstvu – napisao je Vladimir, uz fotografiju stradalih tinejdžera.

Mladi par počiva zajedno
Podsetimo, jeziva nesreća dogodila se 18. oktobra kada su Boris i Dejana su motorom krenuli na izlet u jedno etno-selo kod Novog Sada, a do nesreće je došlo kada ih je pokosio Slobodan B. (83) iz Krčedina svojim “mercedesom”.

Mladi par počiva zajedno i to na staropazovačkom groblju. Kako su svedočili svi poznanici, njihova ljubav je bila velika i nešto posebno.

Otac mladića često objavljuje fotografije sina i deli lepe uspomene na društvenim mrežama.

U ovoj, svima radosnoj a meni teškoj i sumornoj noći, kopam po uspomenama hrabro, boreći se sa bolom, ali izdržaću. Zamišljam da si tu kraj mene, znam odmahnuo bi rukom, rekavši: “Ćale, nije za tebe Instagram”, ali nemoj mi zameriti, time pokušavam da te zaštitim od zaborava i ponosno te predstavim onakvog, kakav si zaista bio… Pun ljubavi, poštovanja i požrtvovanosti… Ovim putem sine obećavam nikad nećeš pasti u zaborav, živiš i živećeš večno – napisao je sinoć Vladimir.

blic.rs