NOVAK NA USKRS ODUŠEVIO CEO PRAVOSLAVNI SVET: Pre finala prišao Rusu, pa se tucali jajima, ovaj potez se pamti! (VIDEO)

Region

Novak i Andrej su prošle godine oduševili publiku u Beogradu potezom na startu svog finala.

Ove godine Novak Đoković proslavlja Uskrs u krugu porodice, pošto je ispao u trećem kolu turnira u Monte Karlu, a prošle godine je za ovaj praznik bio na terenu. Tada je igrao finale Serbia opena sa Andrejom Rubljevom, a potez na startu meča je sve oduševio!

Srbin i Rus su došli na mrežu, čestitali jedan drugom praznik, a onda se tucali jajima i tako su odredili ko će dobiti prvi servis na meču. Na kraju je u Beogradu Rubljev uspeo da dođe do titule i da pobedi najboljeg tenisera sveta 6:2, 6:7. 6:0.

Ove godine u Beogradu nema turnira već se on igra u Banjaluci, Srpska open je već počeo i za Uskrs se igraju kvalifikacije u kojima su najveća imena Radu Albot, Liam Brodi, Elijas Imer… Podsetite se kako su Rubljov i Đoković oduševili publiku u Beogradu na prošli Božić:

Novak sada u Banjaluci brani 150 bodova osvojenih u Beogradu prošle godine, a bez obzira na rezultat ove godine ostaće prvi na ATP listi naredna dva ponedeljka. Žreb ga nije pogledao u Republici Srpskoj jer će u drugom kolu ići na Stanislasa Vavrinku.

Pogledajte još jednom spektakl Andreja Rubljova i Novaka Đokovića pred prošlogodišnje finale Serbia opena:

mondo.rs