HITNO JE! Imamo rok još ČETIRI dana da ovo dete pošaljemo na lečenje u Tursku!

Region

Dečaku koji ima samo pet godina hitno je potrebna naša pomoć, 5.000 poruka deli ga od terapija u Turskoj, a rok je 17. april.

Aleksa Milić je dete iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Aleksi su ustanovljeni značajno usporen psihomotorni razvoj i blaga retardacija tek od treće godine života.

U specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju u Sokobanjskoj potvrđena je dijagnoza F 83 (Disordines evolutionis specifi mixti).

Porodica je do sada lečenje finansirala samostalno i iscrpela sve resurse pa se ovim putem obraća svim humanim ljudima da im pomognu kako bi Aleksa nastavio lečenje i napredovao.

Sredstva su mu potrebna za terapije matičnim ćelijama, logopedske i defektološke tretmane, fizikalne tretmane, rehabilitacije, medicinsku opremu, lekove, potrošni medicinski materijal, laboratorijske analize, kao i za putne troškove i troškove smeštaja.

Aleksa ne govori i poseduje elemente autizma. Redovno posećuje logopeda i defektologa.

Aleksina mama zamolila je sve ljude koji su u mogućnosti da im pomognu u njihovoj borbi za Aleksin lepši život.

– Molimo vas za pomoć, Aleksa prema rečima doktora ne sme propustiti ni jednu terapiju. Aleksa je posle prve doze rekao MAMA, počeo je da se igra sa decom što je za njega veliki napredak jer pre terapija nije radio. Molimo vas da pomognete kako se ne bismo vratili na staro, a to su samopovređivanje, vrištanje i agresija. Imamo šansu za bolje sutra i bezbrižno detinjstvo, rekla je Aleksina mama.

dijasporainfo.net