7 dana od stravičnog zločina koji je rasplakao Srbiju: Očuh tukao Petru (2) do smrti, majka sve gledala

Region

Da je malena umirala u najgorim mukama pokazali su rezultati obdukcije koji govore da je detetu od siline udarca rascepana jetra i da je smrtonosne povrede imala i na glavi

Pre tačno nedelju dana u Zaječaru dogodio se zločin koji je rasplakao Srbiju. Petra Vladulović (2) zverski je ubijena, presudio joj je očuh Miloš Nikolić (26), dok je njena majka Jelena Todorovska (23) posmatrala.

Da je malena umirala u najgorim mukama pokazali su rezultati obdukcije koji govore da je detetu od siline udarca rascepana jetra i da je smrtonosne povrede imala i na glavi. Monstrumu preti doživotna robija.

Devojčicu je bez svesti je pre 7 dana oko 15 sati u Dom zdravlja u Zaječaru donela majka Jelena. Lekari su se sat vremena borili da je povrate u život. Smrt malene Petre konstantovanje u 16.10 sati.

Policija je ubrzo uhapsila Miloša i Jelenu.

Petra Vladulović sahranjena je pre tri dana na lokalnom groblju u beloj haljinici i belom kovčegu. Na večni počinak ispratili su je otac Nemanja Vladulović, braća i sestre, mnogobrojna rodbina, ali porodica oca nije dozovolila majci da prisustvuje sahrani.

Zlostavljao ih je duže vreme, tukao i njenog sina
Da je Miloš Nikolić (26) zlostavljao malu Petru rekle su komšije koje žive vrata do vrata kuće u kojoj se dogodio zločin.

“Često se čula buka, urlanje, plakanje, ja sam umeo više puta da im kucam na vrata da se ućute”, rekao je on i dodao da niko nikad nije zvao policiju.

Takođe, i Petrin otac, Nemanja Vladulović, ispričao je za Telegraf da je njegov sin dolazio kući i govorio da ga Miloš bije.

Miloš Nikolić mučio psa
Miloša osumnjičenog da je brutalno ubio malu Petru (2) prijavio je penzionisani policajac zbog zlostavljanja psa.

“Kanapom zavezao noge da ne može da hoda. Zatim je tog psa tukao i bacio u obližnje dvorište jedne napuštene menze, gde ne prolaze ljudi. Pas je cvileo i zavijao, a on ga je šutirao, a zatim tu ostavio da umre od gladi i žeđi. Srećom, komšija je to video, oslobodio kuče i prijavio ga”, rekle su komšije.

Da je mala Petra teško živela sa majkom, za Telegraf ispričala je komšinica iz obližnje kuće.

Povodom ove tragedije zbog koje su uhapšeni roditelji devojčice, oglasio ce Centar.

U njemu za Telegraf.rs kažu da je Centar za socijalni rad u Zaječaru obavešten je od strane nadležnih organa o smrti maloletne P.V. i odmah je reagovao u okviru svojih nadležnosti.

– Porodica maloletne P.V. je na evidenciji ovog Centra bila po raznim osnovama još od 2016. godine, tako da je Centar za socijalni rad kontinuirano pratio ovu porodicu u postupcima koji su povremeno vođeni, preduzimajući sve mere iz svoje nadležnosti – navode u Centru u kojem izražavaju duboko žaljenje zbog smrti maloletne P.V. i očekuje da nadležni organi vrlo brzo utvrde sve činjenice.

– Centar naglašava da u dosadašnjem radu sa porodicom nije bilo prijava za zanemarivanje i zlostavljanje dece, niti je neko od roditelja bio prijavljivan za nasilje u porodici u odnosu na decu.“

I ona tukla decu, bila nemarna

Da je i ona bila nemarna i tukla decu, ostavljala same, ispričao je svojoj potresnoj ispovesti njen suprug, otac ubijene Petre (što možete videu u videu priloženom na početku teksta), a o tome “kakva je majka bila”, ispričala je prabaka Cveta Nikolić.

Podsetimo, majka Jelena Todorvoska (23) odvela je Petru u Dom zdravlja gde su lekari sat vremena pokušali da je vrate u život. Smrt deteta konstatovao je dežurni lekar u 16.10 sati. Njeno telo je na obdukciji.

Nakon smrti Petre policija u Zaječaru uhapsila je njenu majku Jelenu i očuha Miloša. Njima je određen pritvor.

(Telegraf.rs)