VEČITA MISTERIJA ADRESE TOPOLSKA 18: Evo kakvu TAJNU krije ova ulica i zašto je BAŠ ONA završila u SREĆNIM LJUDIMA

Region

Glumica Snežana Savić igrala je u brojnim serijama i predstavama, a ono što je posebno obeležilo njenu karijeru lik čuvene Maline Vojvodić u seriji “Srećni ljudi”, koja je tokom godina repriziranja stekla kultni status iako su pokušavali da je zabrane.

Budući da je ona istovremeno i otpevala pesmu “Topolska 18”, koja je bila i lajtmotiv ove serije i pratila njenu televizijsku ljubavnu priču s Aljošom Vučkovićem, glumica i pevačica svojevremeno je priznala da je svaki put iznova preplave emocije kada je čuje.

“Topolska 18” ne samo da je obeležila Snežaninu karijeru, ona je ostala urezana u sećanju i brojnoj publici koja i dan-danas s posebnim žarom gleda reprize “Srećnih ljudi”, ali i sluša čuvenu pesmu “Topolska 18”.

Ono što su se mnogi pitali više od dvadeset godina jeste značaj ove pesme, a bilo je i nedoumica da li je ta pesma zasnovana na istinitom događaju ili je taj naziv ulice bio inspirativan po nekog.

Snežana Savić je jednom prilikom otkrila šta se krije iza svega toga i rešila misteriju.

– Ljiljana Pavić je živela u toj ulici tokom studentskih dana – rekla je Savićeva jednom prilikom.

Podsetimo, Ljiljana Pavić je supruga scenariste “Srećnih ljudi” Siniše Pavića i njegov pomoćnik u pisanju scenarija.

Ovo nije jedina pesma koju je uradila za njihove serije, već i recimo naslovnu numeru “Srećnih ljudi” koju izvode Ekstra Nena i Boba Stefanović, potom “Srce porodično” (Željko Samardžić), “Ja hoću život” (Dado Topić).

(Kurir.rs)