Siniša bi zaplakao: Porodica Mihajlović stigla u prelepu italijansku palatu, udaje se Virdžinija FOTO

Zanimljivosti

Sve je spremno za veliki dan. Virdžinija Mihajlović, najstarije dete legendarnog Siniše Mihajlovića i italijanske voditeljke Arijane Rapaćoni, izgovoriće sudbonosno „da“ dugogodišnjoj ljubavi, fudbaleru Alesandru Voljaku.

Već znamo ko će biti najveseliji gost na venčanju – njihova ćerkica Violante, koja je svet ugledala u oktobru 2021. godine. Raduje se i Virdžinijina mama. Vreme je da se život nastavi, svi znamo koliko su protekli meseci bili teški za celu porodicu. Nažalost, čuveni fudbaler nije dočekao da ćerku odvede pred oltar.

Ako je verovati objavama na Instagramu, svadba će se održati u mestu Ostuni u Pulji, na peti italijanske čizme. Izabrali su jednu staru palatu okruženu prelepom prirodom, u mirisu limuna, sa pogledom na more u daljini. Organizaciju događaja poverili su Eleonori Paneti, koja je, koliko možemo da vidimo na njenom profilu, ekspert za romantične detalje i nezaboravnu atmosferu.

Pre nekoliko dana Virdžinija je svojim pratiocima pokazala venčanicu i cipele sa potpisom kuće „Jimmy Choo“. I njen budući suprug je odabrao stajling. Njegovo odelo stiže iz ateljea „Sartoria Gianni Marigliano“, u koji je nekad i Siniša rado svraćao.

Dakle, odbrojavanje može da počne.

hellomagazin.rs