Mlada srpska teniserka za manje od 24 sata osvojila DVE TITULE! Za Elenu Milovanović je malo ko čuo, a već postiže zavidne rezultate

Region

Elena Milovanović, srpska teniserka rođena 2001. godine u Kraljevu, uspela je da za svega 24 časa osvoji dve titule. Naime, ona je u subotu u dublu u paru sa Dejanom Radanović slavila, pošto su u finalu predale Kineskinje Vang i Jang, a onda se i u nedelju našla na terenu u finalu u singlu na turniru ITF kategorije u Monastiru u Tunisu, gde je bila bolja od Mare Gut rezultatom 7:6, 6:3.

Elena Milovanović je 21-godišnja srpska teniserka rodom iz Kraljeva, koja je ovog vikenda uspela da osvoji čak dve titule na turniru ITF kategorije u Monastiru u Tunisu.

Ona je prvo u dubl konkurenciji u paru sa Dejanom Radanović uspela da se plasira u finale, gde su im posle osvojenog prvog seta meč predale Kineskinje Vang i Jang.

Za manje od 24 časa se Milovanovićea opet našna na terenu, ovog puta u finalu u singlu. I tu je Srpkinja izašla kao pobednica, pošto je bila bolje od prve “kosturašice” Nemice Mare Gut sa 2:0 (7:6, 6:3).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milovanovic Elena (@milovanovicelena)

Elena je posle sjajnog uspeha u Tunisu na svom Instagarm profilu napisala da prvu titulu posvećuje mami.

– Prvu titulu posvecujem zeni koja je uvek verovala u mene. Hvala mama!

Podsetimo, Milovanović je u istom mestu na turniru igranom prošle nedelje uspela da dođe do finala, ali joj je titula tada ipak izmakla.

Elena je pre ovog turnira bila 814. na svetu, a posle titule će “skočiti” na 751.

sportal.blic.rs