Detalji jezivog zločina “Nemojte dolaziti, sve je krvavo, samo pozovite policiju, ja sam ubio brata”

Crna hronika

Nišlija Boban Vacić (52) ubijen je danas u Nišu, a kako se sumnja, njega je sjekirom usmrtio brat.

Prema riječima komšija koji su vidno potreseni i šokirani, Vladimir je nakon ubistva istrčao iz kuće i počeo da viče: “Ubio

sam brata, ubio sam brata!”

Marina Stanimirović, komšinica koja braću poznaje od njihovog djetinjstva rekla je da su nekada srećno živjeli, ali da su ostali sami kada su im roditelji umrli, kao i da su naslijedili očevu penziju.

– Pozvao je tetku i rekao je “nemoj da dolazite uopšte, sve je krvavo, samo pozovite policiju, ja sam ubio brata”. Roditelji su im umrli prije četiri godine. Vlada je izašao iz psihijatrijske bolnice prije dva mjeseca. Boban mi je rekao: “Izvadio sam brata iz bolnice u Gornjoj Toponici, tamo je strašno, stavio sam potpis da izađe”. Strašno, kuća se zatvori – rekla je ona za Blic.

Komšije su ispričale da su braća živjela od očeve penzije, i da su imali za život… te da nisu živjeli u izobilju.

– Bili su sušta suprotnost, jedan je bio nasilan, drugi je bio povučen i plašio se od njega i to je na kraju dovelo do ovoga. On se, kako pričaju ovdje, pokajao, pa je istrčao iz kuće i počeo da viče da ga je ubio. Kažu i da je unutra bio jeziv prizor, udario ga je sjekirom – kaže komšija Miodrag Milošević.

Kako je saopštio MUP, policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsila V. V. (47) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo.

srpskainfo.com