RODILA SE BEZ UDOVA, RODITELJI SU JE NAPUSTILI KAO BEBU: DANAS JE INSPIRACIJA MNOGIMA

Region

RODILA SE BEZ UDOVA, RODITELJI SU JE NAPUSTILI KAO BEBU: DANAS JE INSPIRACIJA MNOGIMA

Vižazistica Gabe Adams-Wheatley svojim videozapisima na društvenim mrežama inspiriše mnoge. Gabe ima Hanhartov sindrom, rijedak poremećaj popraćen različitim stepenima jezičnih oštećenja i manjkom prsta na rukama i nogama. Gabe, koja je svojim pratiteljima nedavno otkrila da je transrodna, nema ni ruke ni noge.

Zbog njezine bolesti roditelji su je napustili kad je imala samo devet mjeseci, piše Unilad. Srećom, nedugo nakon toga Gabe je usvojila jedna porodica iz Ute. Influencerica je tako odrasla s još 13 braće i sestara. Sad ima 22 godine te su joj primarna zanimacija društvene mreže. Na Instagramu ima 184.000 pratitelja, dok je na TikToku prati više od četiri miliona korisnika društvene mreže. Postala je popularna zahvaljujući veselim podukama o šminkanju i brojnim videima u kojima pratiteljima pokazuje kako se ona šminka i sprema za izlazak iz kuće.

Influencerica kaže kako je njezina posvojiteljska porodica veliki razlog njezinog uspjeha. Uvijek su joj, kaže, davali bezuvjetnu ljubav i podršku te učili da bude što neovisnija. Nisu željeli da se zbog svoje bolesti osjeća drugačije od svojih vršnjaka.

Nakon što je završila školu, Gabe je neko vrijeme radila kao motivacijska govornica, obilazila je škole i firme, ali u konačnici su je više zanimale šminka i ljepota. “Uvijek sam voljela samo sjediti i gledati kako se druge djevojke šminkaju. Svaka od njih je to radila na drugačiji način. Neke su prvo stavljale puder, a neke sjenilo”, ispričala je Gabe u jednom od intervjua.

Njezina popularnost na društvenim mrežama počela je rasti tokom pandemije koronavirusa. “U prvom videu koji sam objavila snimala sam se samo do vrata. Mnogi su se pitali zašto tako radim. Onda sam pokazala da zapravo nemam ruke i noge”, dodala je influencerica koja danas, kaže, dobiva puno podrške od svojih pratitelja, a surađuje i s nekim brendovima.

@no_limbs_

Shes giving prom royalty 👸🏽 #fyp #trending #viral #trans #grwm #prom #promlook #makeup #makeuptutorial #makeupartist

♬ feel this moment – elfixsounds

hayat.ba