Deca ne mogu biti glavna u kući“: Gocu Tržan urnišu na Tviteru zbog nove izjave

Region

Pevačica na meti kritika.

Pevačica Goca Tržan uvek je bila britka na jeziku, te je jasno izražavala svoj stav, a sada se osvrnula na novi način vaspitanja dece, koji ona ne podržava.

Naime, iako neki dele stav pevačice, i u potpunosti se slažu sa njom, mnogi su ipak osudili njen komentar.

„Zašto nas uče, sada novi trendovi, psihoterapija dečijih psihologa, ‘znate morate da mu priđete, ovako onako’, ma čekaj bre, stani malo. Pa i nas su roditelji vaspitavali bez psihoterapeuta i nismo loše ispali“, rekla je ona, pa dodala:

„Odmah da se razumemo, kad je tebe (voditeljku) neko pitao ‘sine gde želiš na ručak ili na more’. Znači nije toga bilo, ručak je tad, jede se to, ako ne želiš, ćao. Mi smo decu stavili u poziciju da su glavna u kući, a deca ne mogu biti glavna.“

Tviteraši su ubrzo reagovali na ovu njenu izjavu i uputili pevačici brojne kritike.

Ipak, bilo je i onih koji su se sa Gocom složili.

Moram priznati da je ovde malo i u pravu, sve je otišlo dođavola i deca su stvarno postala šefovi u kućama“, „Umerenost u svemu. Niti deca treba da budu šefovi u kući, niti treba ignorisati njihove želje. Meni je ok praviti balans i pitati decu šta vole i uvažiti ih, tako se, pored ostalog, njima gradi samopouzdanje“, „Ja sam super ispala, a moji su me stavili na prvo mesto i još uvek je tako. Samo su me uz to i vaspitali valjano, pa nisam izrasla u dete debila. Sve odluke su donosili u dogovoru sa mnom, naravno, banalnije kad sam bila mala, ozbiljnije kako sam odrastala“, pisali su tviteraši.

nova.rs