Jedna od najlepših Srpkinja udala se za turskog milionera: Njihova ljubavna priča bila je nesvakidašnja, a onda je usledio razvod

Zanimljivosti

Ivana Sert je pre 23 godine ponela titulu mis Beograda, a učestvovala je i na Izboru za mis Jugoslavije.

Upravo Izbor za mis 2002. godine odveo ju je u Tursku gde je upoznala Jurdala Serta u kog se zaljubila.

Zanimljivo je to da su se upoznali u diskoteci koja je bila u njegovom vlasništvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@ivanasert)

„Jurdala sam upoznala u diskoteci čiji je tada bio vlasnik. U to vreme sam se bavila manekenstvom i već sam pet godina živela u Istanbulu. Jurdal je poznavao valsnika agencije za koju sam radila, saznao je moj broj telefona i tako smo počeli da se družimo. U početku mi se nije sviđao, dok su njegove simpatije bile očigledne. Dolazio je sa mnom u Beograd, pokušavala sam da mu nabacim svoje drugarice, ali nije vredelo. Godinu dana se trudio i na kraju me je osvojio svojom dobrotom“, rekla je ona jednom prilikom za „Blic“.

Venčali su se nakon dve godine zabavljanja, a dve godine kasnije Ivana je u Los Anđelesu na svet donela sina.

Ivana se pre 11 godina takmičila i u turskoj verziji emisije „Ples sa zvezdama“, oprobala se i kao voditeljka emisije „Show TV“, ali i kao glumica u seriji „Lažljivi svet“.

Osim toga se bavi modnim dizajnom, a da je u tome uspešna, svedoči i činjenica da je njen rad pre desetak godina primetila čuvena Patrisija Sils, te da je neke od njenih modela nosila i čuvena Kim Katral, poznata po ulozi Samante u seriji „Seks i grad“.

Jurdal Sert je, inače, sin poznatog turskog biznismena Mehmeta Serta, a uprkos velikoj ljubavi, on i Ivana su se razveli 2013. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@ivanasert)

Manekenka se nedavno ponovo udala za izvesnog Sezera, a na društvenim mrežama često deli fotografije na kojima je sa njim

nova.rs