PREŠIŠALA I MAJU MARINKOVIĆ Crna Gora mi je omiljeni grad: Naša pjevačica se neviđeno ispalila, svojim neznanjem šokirala sve!

Showbizz

Mlada muzička zvijezda Marina Perezović Zera šokirala svojim neznanjem pratioce na Instagramu.

Naime, pjevačica Marina Pezerović, koja je odrasla u Austriji našla se na meti kritičara zbog toga što nema ni opšte obrazovanje.

Jedan fan ju je na Instagramu upitao koji joj je omiljeni grad, a pjevačicin odgovor je bio Crna Gora, zbog čega su odmah krenuli da se nižu negativni komentari na njen račun.

Podsjetimo, Zera je rođena u Austriji gdje je provela i djetinjstvo, a njeni roditelji su porijeklom iz Novog Sada. Isprva je pjevala isključivo na engleskom, da bi potom počela da na društvene mreže objavljuje srpske kavere, odnosno pjesme drugih muzičara koje je izvodila na svoj specifičan način.

Inače, poznato je da i Maja Marinković ne vlada baš elementarnim znanjem. Ona je u prethodnoj sezoni na pitanje o glavnim gradovima država imala dva ispada. Izjavila je da je glavni grad Španije Meksiko, a nije znala ni koji je glavni grad Bosne i Hercegovine – rekla je Bijeljina!

Kurir.rs/Blic