Darko Lazić opet mora na operaciju: Smanjio želudac i smršao 88 kg, a sada naišao na novi problem!

Showbizz

Darko Lazić opet mora na operaciju: Smanjio želudac i smršao 88 kg, a sada naišao na novi problem!

Pjevač Darko Lazić nakon operacije želuca smršao je 88 kilograma, a sada je navodno naišao na drugi problem.

Naime, poznato je da je pjevač operisao želudac krajem januara 2020. godine, nakon čega je smršao čak 88 kilograma, ali kako se sada navodi, moraće na još jednu operaciju.

– Želudac se podvezuje privremeno i klasično podvezivanje i stavljanje balona poslije pola godine mora da se vrati u normalu. U protivnom, javiće se posljedice, pa tako i jetra može da bude oštećena. Jedan problem privremeno rješavaš, a drugi praviš. Darku su, koliko znam, savjetovali da izvadi balon, ali on neće. Ne možeš da ga uhvatiš. Veliki problem nastaje kad taj balon počne da urasta u zid želuca, pa pacijent mora da se operiše, da se otvara i da se sve to vadi – ističe gastroenterolog, profesor doktor Vojislav Perišić.

– Ma, Darko je u svom svijetu. Ne možeš da ga uhvatiš ni za glavu ni za rep. I dalje voli da popije s vremena na vrijeme, jede i masnu, nezdravu hranu, čak i slatkiše tamani. Jedino što je, da kažemo, dobro u cijeloj priči je što sve to konzumira mnogo manje nego prije, brzo se zasiti, a ne može ni da pije kao prije operacije. Koliko znam, trenutno ne razmišlja ni o kakvoj operaciji, samo uživa sa djevojkom Barbarom, i to ga čini sretnim – ispričao je pjevačev prijatelj. svet.rs