Jelena Perčin otkrila kako se slaže s Momčilom Otaševićem nakon razvoda: ‘Smeta mi…’

Showbizz

Perčin je početkom godine potvrdila šuškanja da se razvodi od Momčila. To je mnoge iznenadilo jer su se činili sretnim i skladnim parom

Glumica Jelena Perčin (42) otkrila je da je ostala u dobrim odnosima s bivšim suprugom, glumcem Momčilom Otaševićem (33). Prvenstveno zbog njihove djece, koja su im, kako je istaknula, prioritet.

Perčin je početkom godine potvrdila šuškanja da se razvodi od Momčila. To je mnoge iznenadilo jer su se činili sretnim i skladnim parom. Sada je za Slobodnu Dalmaciju ispričala kako je to za nju grozan događaj i životno razdoblje, zbog čega se znala osjećati anksiozno jer je osoba koja voli stvari imati pod kontrolom.

– Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu – istaknula je Jelena.

U ljubav, kaže, nije prestala vjerovati.

– Naravno da vjerujem u ljubav. Ima beskrajno puno nijansi ljubavi osim one partnerske – u poetskom stilu zaključila je glumica.

Podsjetimo, Momčilo i Jelena zaljubili su se za vrijeme snimanja serije ‘Kud puklo da puklo’ 2016. godine. Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija bila je u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćer Mašu, a krajem studenog 2020. i sina Jakšu.

24sata