‘Djevojka s krilima’ oduševila je Instagram. Dejana nema ruke pa bebu hrani i odijeva nogama

Region

Dejana je rođena bez ruku, a nedavno je izjavila kako je majčinstvo za nju samo još jedan izazov na koji je spremna. Inače se bavi slikanjem i prvakinja je u taekwandou

Slikarica i prvakinja u taekwandou Dejana Bačko iz Srbije poznata je i kao Djevojka s krilima. Dejana nema ruke, ali ne dozvoljava da je to sprječava u svakodnevnim aktivnostima i na svom Instagramu svaki dan s pratiteljima dijeli svoje pustolovine. Prije desetak dana postala je majka, a na Instagramu je podijelila video kako svoju bebu presvlači nogama. Video je izazvao pravo oduševljenje, a Dejani su ljudi poslali brojne poruke podrške.

Komentari ispod objave su se nizali unedogled i jednoglasni su: “Kapa dolje, palac gore”, “Hrabra ženo”, “Samo hrabro! Bravo! Svako tko se požali na nešto u životu, treba pogledati ovaj video”, “Svaka čast”, samo su neki od komentara ispod Dejanine objave.

S obzirom na to da je rođena bez ruku, ona je naučila kako iskoristit svoje tijelo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primjer kist za slikanje drži prstima na nogama, a nedavno je izjavila da je majčinstvo za nju samo još jedan izazov na koji je spremna i zbog toga je presretna.

24sata.hr