“ANA ME JE CELOG ŽIVOTA GLEDALA KAO SVOJE DETE!” TARA SIMOV UDARILA NA ANĐELU!

Showbizz

Nakon što su zadrugarke Ana Ćurčić i Anđela Đuričić u žaru rasprave spomenule nekadašnju učesnicu rijaliti šou-programa “Zadruga” Taru Simov, ona se oglasila putem društvenih mreža.

– Anđela, nismo u istoj ulozi. Ja sam u ulozi majke i žene svom mužu. Nikad nisam radila stvari koje si ti radila. Znam da ti je teško da se pomiriš s tim da si najgora za svih šest sezona, al šta je tu je. Ana me zna ceo život i gledala me uvek kao svoje dete. Ne može tebe da gleda isto, jer joj se jeb… sa mužem, logično – poručila je Tara putem Instagrama.

– Samo se ti mila svađaj sa ženom svog dečka, da li si bolja od nje u krevetu, mani mene debelu i trudnu. E, da, i, Anđela, ne priča se s punim ustima!

Podsećanja radi, ranije u toku današnjeg dana na imanju u Šimanovcima je Đuričićeva aludirala na to da je i Simova ljubavnica poput nje budući da je svojevremeno bila u vezi sa (u to doba oženjenim) reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Ana: “Ostavi Taru, znam je od njene sedme godine, hajde da pričamo o tebi i Zvekiju. Prvi s… vam je bio kao kod babe i dede, pa vam je upao Filip Car da pita nešto, pa si Zvezdana tapšala po ramenu. A da ne pričam koliko je trajao… Bilo je sramota za gledati.”

Anđela: “Tara Simov je drugarica vaše ćerke, primili ste ljubavnicu u kuću! Kada je ispala iz rijalitija i nije imala gde da spava bila je kod najbolje drugarice, znači na vašoi adresi. Pozdravljam Taru Simov koja je ljubavnica isto kao ja, a Ana je preljubnica i ljubavnica!”

pulsonline.rs