NIJE MOGAO DA TRPI DA GA NAZIVAJU KEROM: Brat Marka Stefanovića se oglasio , otkrio šta misli o potencijalnoj snajki Aniti Stanojlović, ali i njenom odnosu sa Markovićem!

Showbizz

Spomenuo i Marka Markovića!

Nakon sinoćne “Igre istine” u kojoj su zadrugari optužili Marka Stefanovića da se ponaša kao ker Anite Stanojlović, za Pink.rs oglasio se njegov brat Mihajlo koji je svašta imao da kaže o njihovom odnosu.

Što se tiče odnosa mog brata sa Anitom mislim da su mu se probudile emocije prema njoj, što pokazuje i vreme koje provodi sa njom, ali isto tako mislim da on daje vremena tom odnosu da vidi kako će Anita da se ponaša prema njemu s obzirom na to da i dalje ima emocije prema Marku Markoviću.

Mihajlo je iskreno govorio o emocijama koje je primetio kod Marka, pa je otkrio koliko kod Stefanovića Anitina lepota igra bitnu ulogu, kao i da li misli da će Stanojlovićeva za njega ostati neosvojena tvrđava.

To ne zavisi samo od Marka, koliko zavisi od njega toliko zavisi i od Anite, ona jeste lepa devojka njemu lepota jeste bitna ali nije presudna, dok ona ne raščisti sa svojim emocijama prema Markoviću tesko da može da je osvoji.

pink.rs