Elma je najjača žena u Srbiji, a onima koji je prozivaju poručuje da je veća momčina od svih njih!

Region

Naša Mara je obišla, a Elma je pokazala zašto je prati više od 200.000 ljudi

Elma Hajrović je svetska prvakinja u karateu, reprezentativka Srbije u boksu, TikTok zvezda sa 200.000 pratilaca i prva motivaciona reperka zbog pesme “Spartanka”!

Intervju sa Elmom dogovorili smo lako, lokacija snimanja je, naravno, boks klub Novi Pazar, a ona je kao i svaki pravi sportista, došla na vreme i pre nas stigla malo da istrenira.

Ova neverovatna devojka se karateom bavila 14 godina, zatim je prešla na kik boks i boks. Do sada ima više od 100 medalja, koje ni sama ne zna kako bi odjednom mogla sve da stavi oko vrata.

Neverovatno je da njeni roditelji prvih godinu dana uopšte nisu ni znali da je počela da trenira neku borilačku veštinu. Klub je bio blizu, a oni su mislili da se ona igra napolju, ali dok su druge devojčice preskakale lastiš karikiram, niko više ne preskače lastiš, ali shvatate poentu), Elma je radila kate.

Kao devojčica sam bila uvek ratoborna, uvek u gardu gore i često sam se nadjačavala sa muškarcima, ko je jači, ko je bolji, tukla sam se i par puta me je učiteljica opominjala, sve dok nije zvala moju mamu da dođe u školu kaže: “ova tvoja mala ponaša se kao kaubojka, moraš da je daš na neki borilački sport da trenira”, međutim, moja mama nikako nije bila za to. Kad je došlo vreme za polaganja, zbog trenera sam morala da ih pozovem da gledaju i kad su videli šta radim, bili su tako ponosni, da se više nisu bunili. Pomirili su se sa sudbinom da ću biti borac! – rekla je Elma u emisiji “24sedam sa Marom”.

Svoje borbe, treninge i sparinge objavljuje na Tiktoku, gde je prati više od 200.000 ljudi. Preko Tiktoka je dobila i ponudu da snimi pesmu o sebi, što je u početku odbijala, jer nije pevačica, ali je na kraju prihvatila da motiviše druge.

– Dinastija Deniro je želeo da budem prva motivaciona reperka, jer to nema još uvek, oduševljena sam reakcijama publike obzirom da nisam pevačica. Nadam se da će se ta pesma slušati u teretanama i klubovima na duže staze! – rekla je voditeljki Mariji Atanasković.

Klip sa najviše pregleda na njenom Tiktoku ima onaj na kome udara krušku na šetalištu u Novom Pazaru. Osvaja više od hiljadu poena i u pozadini se čuje komentar nekog momka “ja se sa njom ne bih kačio”. Međutim, u komentarima na Tiktoku, pojavljuju se povremeno i oni koji joj pišu “svaka čast, momak” ili “super si, dečko”.

– Bude mi smešno, više se smejem za te stvari, nego što me pogađaju i znam ko se krije iz takvih profila, ko to piše, to su ili deca ili kompleksaši koji ne znaju svoju vrednost i nemaju svoju vrednost, pa pišu takve stvari, ali svesna sam svog izgleda i svesna sam da to u ljudima budi takve stvari i da možda i jesam veća momčina od svih njih!

Koliko je najviše digla iz “mrtvog”, šta je “pumpa u bicepsu” i da li se momci više nadmeću sa njom ili joj se udvaraju, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije “24sedam sa Marom”.

24sedam