ODALA JE VIBRACIJA! ANĐELA ĐURIČIĆ SVE VREME KORISTILA TELEFON U ZADRUZI, SLEDI DISKVALIFIKACIJA (VIDEO)

Showbizz

Od kada postoji Zadruga, postoje i surovo određena pravila koje pojedinci prekrše u pokušaju da nadmudre produkciju i gledaoce rijalitija koji ih gledaju preko kamera 24/7.

Svima je već poznato da je zadrugarima zabranjen bilo kakav kontakt sa spoljnim svetom, a o upotrebi mobilnih telefona se spekuliše iz sezone u sezonu.

Poslednja u nizu ovakvih situacija desila se sada, a glavni akter ovaj put je Anđela Đuričić. Crnogorka je sedela u rehabilitaciji sa Anom Spasojević, Anitom Stanojlović i Aleksandrom Nikolić, koja se drugaricama žalila na svoj odnos sa Filipom Carem, a u jednom trenutku se čula vibracija i reči Ane Spasojević upućene Anđeli.

– Vibrira ti telefon, javi se – rekla je Ana, na šta Anđela nije odreagovala.

Pošto se nastavila priča o momcima, a telefon nije prestajao da vibrira, Spasojevićeva je gestikulacijom pokušala da privuče Anđelinu pažnju, pa je mahala rukama i pokušavala da joj objasni da joj se čuje mobilni.

– Vidim – samo je kratko prokomentarisala Anđela.

@raskokana

TELEFON U ZADRUZI 6 #fyp #zadruga #andjeladjuricic #zvezdanslavnic #andjelaizvezdan #zadruga__official #rijaliti #foryou #foryoupage #zadrugauzivo #viral #balkantiktok #balkan

♬ original sound – šokantno

Budući da je posedovanje telefona jedan od najvećih prekršaja života u rijalitiju, očekuje se da će Anđela biti ozbiljno kažnjena ukoliko je zaista uspela da unese mobilni na imanje, a fanovi čak traže i njenu diskvalifikaciju zbog ovog prestupa.

pulsonline.rs