NA NOGAMA ČISTA PERVERZIJA! Estrada odlepila za LV PAPUČAMA od 800 €! Ceca, JK, Bubamara, Afrika i Viskovićka u ISTOJ obući (FOTO

Showbizz

Poznato je da mnoge naše estradne zvezde imaju sličan ukus kada je o modi reč, ali ove godine se jedan modni dodatak posebno izdvojio.

U pitanju su “luj viton” papuče čija je cena 800 evra, a u kratkom vremenskom periodu su ih ponele mnoge pevačice, i to mahom u neobaveznim prilikama i izlascima.

Tako su se za ovaj model u braon boji, ukrašen logom poznatog francuskog brenda, a kojeg krasi izuzetna udobnost, odlučile Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Dara Bubamara, Sandra Afrika i Marina Visković.

Ceca je ove papuče obula prilikom jedne šetnje Beogradom na vodi, gde je bila u društvu sestre Lidije Ocokoljić. Ona je svoje papuče uparila sa tašnom istog brenda i uskom dugačkom crvenom haljinom, dok je Jelena Karleuša prilikom posete Parizu uz torbicu istog printa ponela i pantalone francuske modne kuće.

Dara Bubamara je ove papuče nedavno nosila na benzinskoj pumpi kada se vraćala sa jednog nastupa u Bosni, što je zabeležio i naš paparaco, a njena koleginica Sandra Afrika ih je nosila na jahti na kojoj je uživala na Crnogorskom primorju.

Samo nekoliko dana kasnije, Marina Visković je isti modni detalj ponela na koncertu Zdravka Čolića u Budvi.

Kurir.rs/A.Panić