Bolna porodična tragedija: Otac sahranio ćerku (23), pa preminuo nekoliko sati kasnije

Region

Porodicu Devenport razorila je nezapamćena tragedija. Naime, otac Kejti Devenport (23) koja preminula nakon što je skočila je sa požarnih stepenica u noćnom klubu, pronađen mrtav je samo nekoliko sati nakon što ju je sahranio.

Devojka je stradala nakon što je skočila sa požarnih stepenica u noćnom klubu Hej Amigos u Sautportu, nakon što se umešala u „svađu“ sa kolegama sa posla tokom noćnog izlaska, piše Echo.

Pripadnik obezbeđenja u klubu bio je svedok njenog kobnog skoka, koji je potom prijavio slučaj policiji i alarmirao ostale pripadnike obezbeđenja.

Kejti je hitno prevezena u bolnici, u kojoj je konstatovano da je pretrpela traumatske povrede mozga i podvrgnuta je operaciji mozga u Volton centru. Preminula nego je 13 dana kasnije.

Kejtina sahrana održana je na groblju i krematorijumu Zapadnog Lankašira, mesec dana nakon njene smrti, a njen otac dobio je epileptični napad samo par sati nakon što je sahranio ćerku.

Ovaj napad je bio koban po njega, i nekoliko sati kasnije je preminuo.

Sestra stradale devojke oprostila se od članova svoje porodice dirljivom porukom na društvenim mrežama.

„Mesecima i mesecima sam sedela i pokušavala da shvatim šta se dešavalo u kobnoj noći. Od svega frustrirajućeg, uticaj koji je ovo imalo na našu porodicu je bio razarajući. Ne samo što smo izgubili Kejti, već smo izgubili i oca nekoliko sati nakon što je dobio epileptični napad u noći njene sahrane i nažalost preminuo“, napisala je ona.

nova.rs