Navijač uletio na travnjak i ozlijedio igrača Liverpoola tijekom slavlja! Klopp podivljao

Svijet

Tijekom proslave gola, jedan od navijača uletio je na travnjak u želji da zagrli igrače, a u brzini je izgubio kontrolu te se okliznuo i uletio u noge lijevom beku Andyju Robertsonu koji je napravio bolnu grimasu

Nogometaši Liverpoola na Anfieldu su potopili Manchester United u utakmici 26. kola Premier lige zabivši im sedam golova.

U najvećem derbiju engleskog nogometa ‘crvenim vragovima’ po dva su gola zabili Mohamed Salah, Darwin Nunez i Cody Gakpo, a za konačnih 7-0 poentirao je Roberto Firmino u 87. minuti susreta.

Tijekom proslave gola, jedan od navijača uletio je na travnjak u želji da zagrli igrače, a u brzini je izgubio kontrolu te se okliznuo i uletio u noge lijevom beku Andyju Robertsonu koji je napravio bolnu grimasu.

Trener Liverpoola Jurgen Klopp podivljao je vidjevši tu situaciju te se derao na navijača dok su ga izvodili s terena.

Ovime je izjednačen najteži prvenstveni poraz Manchester Uniteda u klupskoj povijesti, 1931. godine izgubio je od Wolverhampton Wanderersa također sa 7-0.

Također, Mohamed Salah je postao najbolji strijelac u povijesti Liverpoola u Premier ligi. U 205 nastupa postigao je 129 golova.

24sata