Marco Cuccurin nakon velike pobjede u ‘Zvijezde pjevaju’ okušat će se i u plesnim vodama

Region

Svoju strast prema glazbi, Influencer ne krije, a na Instagramu je objavio i kako se veseli okušati u drugoj ljubavi, plesu

Influencer Marco Cuccurin u prošloj sezoni ‘Zvijezde pjevaju’ odnio je pobjedu uz pomoć svoje mentorice, mlade pjevačice Mie Negovetić (20). Je li dobar plesač koliko i pjevač, pokazati će u novoj sezoni ‘Plesa sa zvijezdama’ na Novoj TV u nedjelju.

On je inače, prije godinu dana izbacio svoj prvi singl ‘Luda je noć’, a nakon pobjede je izjavio kako će mu Mia pomoći u daljnjem razvoju glazbene karijere.

– Mia će mi pomoći da se izgradim u glazbi. Kliknuo sam s njom više nego s nekim koga poznajem pet godina – rekao je tada, a prijatelji su zajedno i napravili nove tetovaže nakon showa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Uz pjevanje, njegova strast je i ples, a za večerašnji nastup pomoći će mu nova mentorica Paula Tonković za koju je izjavio da je genijalna u prenošenju znanja.

A za Paulu mogu samo reći da osim što je mega zgodna, mega je talentirana i genijalno prenosi znanje, a koliko ću biti dobar učenik saznati ćete uskoro – priznao je Marco na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

– Dogodila se posebna kemija u našem odnosu i vjerujem da ćete ju osjetiti – poručio je pratiteljima.

Inače, Influencera na Tik Tok profilu prati preko 550 tisuća ljudi, a na Instagramu njih više od sto tisuća.

24sata.hr