Stravično: Majka (22) Tukla Bebu Do Smrti, Lekari Zatekli Dete U Užasnom Stanju

Crna hronika

Nemačka policija uhapsila je državljanku Bugarske (22), koja se sumnjiči da je svojoj šestomesečnoj bebi nanela teške telesne povrede, koje su dovele do smrti devojčice.

Dete je preminulo u univerzitetskoj bolnici u Esenu u sredu, dva dana nakon što je majka pozvala Hitnu pomoć uz izgovor da beba ima zdravstvene probleme.

Policija sprovodi istragu o ubistvu šestomesečne devojčice, a očekuje se da će majka biti danas salušana.

Kako medij prenose, majka devojčice je 20. februara uveče pozvala Hitnu pomoć i molila ih da hitno dođu jer dete ima ozbiljne zdravstvene probleme.

Lekarske ekipe su devojčicu zatekle u teškom stanju i započele proces reanimacije, nakon čega je dete hitno transportovano u bolnicu na operaciju. Prema nezvaničnim informacijama, dete je imalo ozbiljne unutrašnje povrede.

Lekari su nakon operacije alarmirali policiju i izrazili sumnju da je dete zadobilo povrede organa usled fizčkog nasilja. Iako su lekari učinili sve da spasu bebu, devojčica je preminula u sredu u bolnici, prenosi Telegraf.

U čitav slučaj uključen je i Centar za socijalni rad, koji je preuzeo brigu nad drugim detetom.

Osumnjičena je u stanu živela sa ćerkicom i suprugom, ocem preminule bebe, koji nije osumnjičen za zločin.

Iz tužilaštva su saopštili da ranije nije bilo prijave nasilja u porodici, kao i da porodica nije bila u sistemu Centra za socijalni rad.

(Telegraf)